Vuoden lehtimyyjä: Prisma Kaari Kannelmäki

Viimeisimmät artikkelit

Lehtipiste palkitsee vuosittain myyntipisteiden keskuudesta Vuoden lehtimyyjän, Vuoden myynnin kehittäjän ja Vuoden valikoimatyön. Kauppakeskus Kaaren Prisma on vuoden 2023 Vuoden lehtimyyjä suurimmalla lehtien irtonumeromyynnillään. Myymälän lehtivalikoima on kattava ja lehtimoduuleita kaikkiaan 36: jo pelkästään päälehtiesittely käsittää 22 moduulia.  Muut esillepanot toimivat omina kokonaisuuksinaan ja pokkareita löytyy niin suomen-, ruotsin- kuin englanninkielellä. Täältä löytyy lukemista lukuisiin hetkiin!

Prisma Kaari Kannelmäen menestyksekkään lehtimyynnin takana on tarmokas KT-päällikkö Päivi Valtonen, KT-apulaispäällikkö Riitta Noronen sekä lehtivastaava Tiina Karlsson. He ovat yhtä mieltä siitä, että lehtiesittelyn sijainti myymälässä on kaiken a ja o.

-Herätteellinen tuote tulee olla sijoitettuna myymälään niin että se on asiakasvirran varrella ja että se näkyy. Priorisoimme lehtiesittelyn hoidon tason korkealle ja lehdet laitetaan esille heti aamusta. Lehtiesittelystä tehdään houkutteleva nostamalla esiin ajankohtaisia ja kiinnostavia lehtiä. Valikoima on sloganimme mukainen ”kaikkea on”! Menekkiä seurataan aktiivisesti ja lisätilauksista tehdään tarpeen mukaan.

Vaikka lehtivastaava Tiina Karlssonilla onkin valikoiman ja esillepanon päävastuu, on tiimissä tarvittaessa myös muita taitajia. Koko lehtiryhmä seuraa tarkasti sesonkeja ja trendejä.

– Aina löytyy ajankohtaisia tuotteita, joita kannattaa nostaa esille, jotta esittely pysyy kuluttajalle mielenkiintoisena. Esimerkiksi neulelehdet lankaosastolla myyvät hyvin kun vieressä on laaja valikoima lankoja.

Millaisia vinkkejä Kaaren Prisman lehtitiimi antaa muille?

-Siisti esittely myy. Lehtien kanssa tulee pysyä ajan hermolla, huolehtia että esittelyt ovat kunnossa, jotta ne houkuttelevat asiakkaat pysähtymään ostoksille. Itse aina ohikulkiessamme muistamme tarkastaa, onko lehtihyllyssä kaikki kuten pitääkin.

Lämpimät onnittelut Prisma Kaari Kannelmäkeen!

Kuvassa hymyilevät Lehtipisteen kenttäpäällikkö Sauli Silfvast, Prisma Kaari Kannelmäen KT-apulaispäällikkö Riitta Noronen, KT-päällikkö Päivi Valtonen ja lehtivastaava Tiina Karlsson, sekä Lehtipisteen kaupallinen johtaja Ville Melkko ja myyntineuvottelija Anne Lönnfors.