Haemme sinua aikaansaava markkinointisuunnittelija

Viimeisimmät artikkelit

Lehtipiste Oy on valtakunnallinen lehtien, kirjojen ja keräilytuotteiden irtonumeromarkkinoilla toimiva jakelu- ja markkinointiyhtiö. Lehtipisteen kuljetus- ja jakelukanava kattaa noin 4000 myyntipistettä. Lehtipisteen alla toimii Pakettipiste-brändi, joka on erikoistunut räätälöityihin, aikataulukriittisiin kuljetuspalveluihin sekä kuluttajien palvelemiseen pakettiautomaattiverkoston avulla. Lehtipiste-konserniin kuuluvat lisäksi kortti- ja lahjatuotemarkkinalla toimivat Suomen Korttipiste Oy ja Putinki Oy sekä laadukkaiden taidetarvikkeiden tukkuliike Hanart Oy. Meitä Lehtipiste-konserniin kuuluvia on kaiken kaikkeaan noin kaksisataa ja toimipisteemme sijaitsevat Vantaan Koivuvaarassa, Jyväskylässä, Helsingin Hämeentiellä ja Järvenpäässä.

 

Haemme sinua aikaansaava ja aloitekykyinen

MARKKINOINTISUUNNITTELIJA

Tehtäväkenttäsi koostuu monipuolisista myymälä- ja digimarkkinoinnin sekä markkinointiviestinnän tehtävistä. Vastaat markkinoinnin kokonaissuunnittelusta, aikataulutuksesta ja toteutuksesta. Sisällöntuotanto – olipa kyse sisäisestä tai ulkoisesta viestinnästä esimerkiksi verkkosivuille, uutiskirjeisiin tai somekanaviin – on työpöydälläsi. Päivääsi täyttävät erilaiset koordinointia edellyttävät asiat myymälämateriaaleihin, sometiimiin ja tapahtumiin liittyen sekä myymäläkalusteisiin liittyvät kehitystyöt.

Olet osa Lehtipisteen valikoimatiimiä ja raportoit valikoimajohtajalle. Toimit läheisessä yhteistyössä tuote- ja myyntitiimiemme kanssa ja ulkoinen yhteistyöverkostosi koostuu mm. vaikuttajamarkkinoinnin yhteistyökumppaneista, kalustevalmistajista ja tapahtumajärjestäjistä.

Hallitset viestinnän ja markkinoinnin eri kanavat ja suhtaudut intohimoisesti tekstien, kuvien ja videoiden tuottamiseen. Ymmärrät myymälänäkyvyyden merkityksen ja tiedät mitä tarkoitetaan vähittäiskauppaketjujen perushyllyjärjestelmällä. Olet liiketoimintalähtöinen ideanikkari, jolla on visuaalista silmää kaupallisille ratkaisuille. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia ja viestintätyylisi on yhteistyötä rakentava. Tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään parin vuoden kokemus vastaavista tehtävistä auttavat tehtävässä menestymisessä.

Kehittymismahdollisuuksien ja säännöllisen kuukausipalkan lisäksi tarjoamme sinulle joukon hyväksi tunnustettuja henkilöstöetuja, ammattimaiset ja mukavat työkaverit sekä vastuullisen työnantajan. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla, mutta voit hyödyntää myös etätyömahdollisuutta ja muita toimipisteitämme.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti lähettämällä palkkatoiveesi sisältävä hakemus ja cv alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 9.2.2024. Lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Anna-Leena Raita, [email protected] tai p.050 527 9992, varmimmin 29.1. klo 10–11 ja 6.2. klo 15–16.

Hae paikkaa tästä linkistä.