Tokmanni Joensuu – vuoden Myynnin kehittäjä

Viimeisimmät artikkelit

Lehtipiste palkitsee vuosittain myyntipisteiden keskuudesta Vuoden lehtimyyjän, Vuoden myynnin kehittäjän ja Vuoden valikoimatyön. Joensuun Tokmanni palkittiin Vuoden 2023 myynnin kehittäjänä. Lehtimyynti kasvoi huikeat 24,5 % edellisvuodesta.

– Kaupankäynnin näkökulmasta lehtimyynti tukee muuta myyntiä, eikä se ole mistään muusta pois, sanoo myymäläpäällikkö Juha Timonen.

– Lehtimyyntiin vaikuttaa etenkin esittelyn paikka, joka meidän myymälässämme on erinomainen. Lisäksi olemme jatkuvasti kehittäneet lehtivalikoimaamme asiakasrakenteen mukaiseksi. Lankavalikoima on meillä suuri ja sen tueksi on tuotu laaja valikoima käsityölehtiä, kertovat apulaismyymäläpäällikkö Laura Koukku, osastovastaava Sanna-Mari Laitinen ja myyjä Minna Kosonen. He vastaavat lehtivalikoimiin liittyvistä asioista ja ovat tarvittaessa yhteydessä Lehtipisteen myyntineuvottelija Anne Hirvoseen.

– Sesonkivaihtelut, uutuudet ja käsityölehdet tekevät lehtien kanssa työskentelystä mukavaa ja kun muistaa perusasiat, pysyy lehtihylly myynnillisesti houkuttelevan näköisenä. Aina ohi kulkiessa siistimme esillelaittoa ja täytämme tyhjät paikat lehtihyllyssä. Tärkeätä on pysyä ajan hermolla, sesongit ja trendit ohjaavat niin lehtien ostajia kuin meitä esillelaittajiakin.

Onnittelut Joensuun Tokmannille ja menetyksekästä jatkoa!

Kuvassa vas.

Lehtipisteen kenttäpäällikkö Sauli Silfvast, osastovastaava Sanna-Mari Laitinen, kassamyyjät Liudmila Leväniemi, Sari Kurki ja Minna Kosonen, apulaismyymäläpäällikkö Laura Koukku, kassamyyjä Outi Timonen, myymäläpäällikkö Juha Timonen ja Lehtipisteen myyntineuvottelija Anne Hirvonen.