Kumppanuus Lehtipisteen kanssa

Hoidamme yhteistyökumppaneidemme tuotteiden jakelun kauppoihin, myyntipistekohtaisen valikoimanhallinnan sekä toimimme linkkinä kaupan- ja tavarantoimittajien välillä.

Kumppanuus

 

Me Lehtipisteellä hoidamme yhteistyökumppaneidemme tuotteiden jakelun kauppoihin, myyntipistekohtaisen valikoimanhallinnan sekä toimimme linkkinä kaupan- ja tavarantoimittajien välillä. Valikoimaamme kuuluu kattava valikoima aikakaus- ja sanomalehtien irtonumeroita, kirjoja, erilaisia keräilytuotteita, sekä muita tuotteita. Yhteistyökumppaneinamme Suomessa ja ulkomailla on noin 300 kustantajaa ja tavarantoimittajaa.

Monipuolinen valikoimamme sekä ainutlaatuinen, koko maan kattava logistiikkaverkostomme, ammattitaitoinen henkilöstömme ja nykyaikainen tietojärjestelmämme mahdollistavat ajankohtaisen ja kaupallisesti kiinnostavan tuotevalikoiman kuluttajille koko Suomessa.

Pystymme tarjoamaan kaupalle kunkin myyntipisteen asiakasrakennetta ja kysyntää vastaavat tuotteet vaivattomasti yhdestä osoitteesta. Tehokas ja toimitusvarma jakelumme kattaa yli 3800 myyntipistettä ympäri maan 4-7 päivänä viikossa.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Mikäli olet kiinnostunut jakelussamme olevista tuotteistamme, löydät lisätietoja täältä.

Mikäli olet kiinnostunut jakeluyhteistyöstä ja haluat selvittää, sopivatko tuotteesi jakeluumme, saat lisää tietoa täältä.

 

Ota yhteyttä

Lähetä meille yhteystietosi sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yhteystietomme löydät myös täältä.

Kaupalle

Kustantajalle & tavarantoimittajalle