Kaupalle

Jakelussamme on laaja valikoima sanoma- ja aikakauslehtiä, kirjoja, kalentereita, karttoja, keräilytuotteita sekä muita ajankohtaisia tuotteita.

Valikoimaa rikastavat irtonumerotuotteet

 

Irtonumerotuotteet rikastuttavat kauppasi valikoimaa ja kasvattavat keskiostosta. Räätälöimme valikoiman sinun asiakaskuntasi mukaiseksi ja saat tuotteet valikoimiisi riskittömästi palautusoikeudella.

Lehtien irtonumeromyynti on Suomessa komissiokauppaa. Myynnistä maksetaan palkkio kaupoille ja palkkio määräytyy myymälän myynnin mukaan. Myyntipalkkiot tarkastetaan vuosittain ja uudet palkkiot astuvat voimaan helmikuussa ja ne ovat voimassa 12 kk.

Lehdet toimitetaan myymälään aamupäivän aikana, ilmestymispäivien mukaan. Lehtien toimituksesta peritään toimitusmaksua, joka perustuu myymälän valikoimaan. Toimitamme lehdet myymälään 4-7 kertaa viikossa ja noudamme palautukset kerran viikossa.

Kunkin myymälän valikoima räätälöidään kaupan asiakaskunnan mukaiseksi, jonka jälkeen toiminnanohjausjärjestelmämme huolehtii valikoiman ajankohtaisuudesta läpi vuoden. Huomioimme uutuustuotteet ja sesongit valikoimaa räätälöidessämme.

Tarjoamme myyntitelineet myymälän käyttöön veloituksetta yhteistyömme ajaksi ja autamme niiden asentamisessa paikoilleen.

Tarjoamme käyttöösi Kaupan pressnet -palvelun, jonka avulla tarkastat kuormat, teet palautukset ja olet meihin yhteydessä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Kaivatessasi henkilökohtaista palvelua, tavoitat meidät arkisin klo 7.00-17.00 sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse numerosta 020 764 2001.

Jos olet kiinnostunut laajentamaan kauppasi valikoimaa irtonumerotuotteilla lähetä meille yhteystietosi sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yhteystietomme löydät myös täältä.

Valikoimanhallinta ja -optimointi

Tuotteiden toimitus ja jakelu

Palautusprosessi

Irtonumerokaupan ABC

Vastuullisuus

Yhteystiedot