Kuluttajalle

Lehtipisteistä löydät luettavaa lukuisiin hetkiin – yli 1200 aikakauslehteä ja 200 sanomalehteä, kirjoja, keräilytuotteita sekä muita ajankohtaisia tuotteita.

Luettavaa lukuisiin hetkiin

 

Kun Lehtipiste yli 110 vuotta sitten perustettiin idealla lukemista lukevalle kansalle, toteutettiin visiota myymällä rautatieasemilla pyörillä olevista kioskeista sanoma- ja aikakauslehtiä. Nykyisin eivät lehtipojat enää perään huutele, mutta jakelemme edelleen luettavaa niille, jotka haluavat aistia painomusteen tuoksun ja lukea sisältöä ruutuun tuijottamatta.

Tavoitteenamme on tarjota luettavaa, joka kiinnostaa juuri sinua, juuri sillä hetkellä. Kattava valikoimamme löytyy kauppojen ja kioskien lehtipisteistä ympäri Suomen. Valikoimamme pitää sisällään lehtiä niin koti- kuin ulkomailta suurista brändeistä pienempiin erikoislehtiin. Lisäksi löydät meiltä kirjoja sekä lukuisia keräily- ja muita tuotteita.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Hakutoiminnolla löydät paitsi etsimäsi tuotteen, myös myymälän, johon etsimääsi tuotetta on toimitettu samoin kuin tuotteen ilmestymispäivän. Jos haluat lukea lempilehtesi uunituoreena, voit tilata siitä ilmestymisilmoituksen, jolloin saat ilmoituksen sähköpostiisi lehden ilmestymispäivänä. Ilmestymisilmoituksen pääset tekemään kunkin tuotteen tuotesivulta.

Oletko kiinnostunut sisustuksesta? Tai muodista? Kenties autoilusta? Ehkä hyvinvoinnista? Aikakauslehdet on jaoteltu sivuillamme eri kategorioihin aihepiirinsä mukaisesti, joten sinun on helppo selailla mitä kaikkea kiinnostavaa luettavaa kyseisestä teemasta löytyy. Löydät valikoimastamme kotimaista sekä kansainvälistä tietoa ja viihdettä. Pääset myös tutustumaan sesongin uutuuksiin!

Meillä on kattava valikoima kotimaisia aamu- ja iltapäivälehtiä sekä joukko ulkomaisia lehtiä, joista kaikista löydät aina ajankohtaiset uutiset. Tarjoamme sinulle myös monipuolisen valikoiman erilaisia kirjoja; pokkareita, sarjakuva-albumeita, puuhakirjoja ja muita taskukirjoja. Jännitystä, tietoa ja viihdettä, jokaiseen makuun.

Lisäksi löydät meiltä halutuimmat keräilykortit: Pokémon, jalkapallo, jääkiekko ja muut keräilysarjat. Samoin kuin muut ajankohtaiset tuotteet kuten lelut, kartat ja kalenterit.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet yhteen kysymykset, joita meille usein esitetään, tänne. Toivottavasti löydät niistä vastauksen. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä suoraan meihin. Yhteystietomme löytyvät täältä.

 

Missä on lähin lehtipiste?

Jakeluumme kuuluu yli 3800 myyntipistettä ympäri Suomen, joten luettavaa ei tarvitse kaukaa hakea. Lähimmän lehtipisteesi voit hakea etusivulta löytyvän karttatoiminnon avulla.

Huomioithan, että myyntipistekohtainen valikoima vaihtelee. Tuotekohtaiselta sivulta pääset katsomaan lähimmät lehtipisteet, joihin jotakin tiettyä tuotetta on toimitettu. Tuotteiden saldotieto ei kuitenkaan päivity, joten saatavuutta ei voida taata.

 

Lehtipiste somessa

Seuraa meitä somessa ja pysyt ajan tasalla ajankohtaisista julkaisuista, innostavista jutuista ja kiinnostavimmista ilmiöistä. Löydät meidät Instagramista, Facebookista ja TikTokista!