Lehtipiste työnantajana

Lehtipiste-konsernissa työskenteleviä eri alojen ammattilaisia on noin kaksisataa ja meitä yhdistää se, että teemme töitä suurella sydämellä asiakkaan parasta ajatellen ja työkaveria arvostaen.

Kun Lehtipiste yli 110 vuotta sitten perustettiin idealla lukemista lukevalle kansalle, toteutettiin visiota myymällä rautatieasemilla pyörillä olevista kioskeista sanoma- ja aikakauslehtiä. Nykyisin eivät lehtipojat enää perään huutele, mutta jakelemme edelleen luettavaa niille, jotka haluavat aistia painomusteen tuoksun ja lukea sisältöä ruutuun tuijottamatta. Mikä ihana käyttöliittymä painettu lehti onkaan! Kioskikärryt ovat vaihtuneet sittemmin isompiin menopeleihin ja jakelukanavina ovat nykyisin maanlaajuisesti noin 3800 myyntipistettä. Tuoterepertuaari on laajentunut kirjoihin ja keräilytuotteisiin.

Lehtipisteen alla toimiva Pakettipiste, joka on erikoistunut räätälöityihin, aikataulukriittisiin kuljetuspalveluihin sekä kuluttajien palvelemiseen pakettiautomaattiverkoston avulla vastaa siitä, että kuutena päivänä viikossa ympäri maata lehtiä ajavilla rekoilla on kuljetettavaa täyden auton verran. Mukana kulkevat niin autojen varaosat kuin verkkokauppojen paketitkin.

Lehtipiste-konserniin kuuluvat lisäksi paperi- ja lahjatavarakaupan toimija Putinki Oy ja kortti- ja lahjatuotemarkkinalla toimiva Suomen Korttipiste Oy, jonka tunnettuja brändejä ovat Paletti ja Karto. Sekä laadukkaiden taide- ja askartelutarvikkeiden tukkuliike Hanart Oy.

Lehtipisteläiset

Lehtipiste-konsernissa työskenteleviä on noin kaksisataa ja meitä yhdistää se, että teemme töitä suurella sydämellä asiakkaan parasta ajatellen ja työkaveria arvostaen. Kiireenkin keskellä läppä lentää. Virheitäkin sattuu, mutta niistä otetaan opiksi. Vaikka ainahan se harmittaa, kun omalle kohdalle moka osuu. Jotain on osattu tehdä oikein, koska työsuhteet ovat pitkiä. Joka vuosi jaetaan Kauppakamarin 10-, 20-, 30- ja jopa 40-vuotisansiomerkkejä. On meillä niitäkin, jotka vasta aloittelevat uraansa Lehtipisteellä. Pitkästä kokemuksesta ja toisaalta tuoreista ajatuksista muodostuu hieno työyhteisö, joka kykenee ylittämään odotukset ja innovoimaan uutta.

Lehtipisteen pääkonttori on Vantaalla. Toimipisteitä on myös Jyväskylässä, Helsingin Hämeentiellä, Järvenpäässä ja Tampereella. Näiden lisäksi päivittäisestä asiakassuhteesta vastaava henkilöstömme on levittäytynyt maanlaajuisesti.

Valtaosa työntekijöistämme on vakituisessa ja kokoaikaisessa työsuhteessa. Sanomattakin selvää on, että noudatamme lakeja sekä työehtosopimusta, joka tapauksessamme on Kaupan alan TES.

Muutama esimerkki nimikkeistä, joita ammattilaisillamme on käytössään: avainasiakaspäällikkö, graafinen suunnittelija, laskenta-asiantuntija, logistiikka-asiantuntija, logistiikkatyöntekijä, myyjä, myyntiassistentti, myyntineuvottelija, tuoteassistentti, tuotepäällikkö. On niitä paljon muitakin ja ovat meille ihan yhtä arvokkaita kuin edellä mainitut.

Jos haluat liittyä joukkoomme, katso alta onko meillä juuri nyt avoimia työpaikkoja. Kiinnostavien tehtävien, vaativuustason mukaisen palkan sekä ammattimaisten ja mukavien työkavereiden lisäksi tarjoamme joukon hyviksi tunnustettuja henkilöstöetuja.

Avoimet työpaikkamme

Valitettavasti meillä ei ole avoimia työpaikkoja juuri nyt.

Työntekijätarinoita