Valmiina joulun sesonkiin

Viimeisimmät artikkelit

Korttipisteen ja Putingin joulutuotteissa tunnelmoidaan, herätetään muistoja ja muistutetaan, mistä joulumieli syntyy. Joulutuotevalikoimista löytyy niin nostalgista vanhanajan kuvitusta kuin moderniakin visualisuutta ja tuotteissa on otettu huomioon myös ympäristöarvot.

– Kotimaiset taiteilijat, kansainväliset brändit ja hyväntekeväisyysjärjestöt ovat olleet yhdessä Korttipisteen kanssa toteuttamassa joulukorttien, -paketoinnin ja -paperitarvikkeiden monipuolista mallistoa. Paletin ja Karton korttikuvituksia ovat taiteilleet mm. Minna Immonen, Raimo Partanen, Raija Riihimäki ja Sini Ezer. Myös ekologisuus on otettu huomioon: paketointituotteista löytyy kierrätys- ja biohajoavia Go Green -lahjanauhoja on saatavilla entistäkin kattavampana valikoimana, kertoo Korttipisteen liiketoiminnan kehitysjohtaja Katriina Lahtinen.

Putinki on juhlinut 50-vuotista taivaltaan koko vuoden ja juhlavuosi huipentuu upeaan joulumallistoon. Mukana on tuotteita mm. Henna Adelilta, Mira Malliukselta, Kaisu Sandbergiltä ja nyt ensimmäistä kertaa myös Nuppu Print Companyn huippusuosittuja kuvituksia. Putingille kotimainen suunnittelu ja tuotteiden valmistus mahdollisimman lähellä on tärkeää ja oman tuotannon joulukortit onkin valmistettu Suomessa ja painettu korkealaatuiselle kartongille.

 

Nuppu Print Companyn suosittuja kuoseja löytyy Putingin juhlavuoden joulumallistosta.