Kesän lukuisiin hetkiin

Viimeisimmät artikkelit

Satoi tai paistoi, kesä on lehtien, pokkarien ja keräilytuotteiden myynnin sesonkiaikaa. Lomalaiset täydentävät ostoskorejaan lehtihyllyjen äärellä, joten sesongista kannattaa ottaa kaikki irti. Tarjolla on runsas valikoima iloa, tietoa, silmäkarkkia ja tekemistä, vaikka kesän jokaiselle päivälle.

Aikakauslehtihyllyistä löytyy luettavaa ja tekemistä lukuisiin hetkiin: muhkeita erikoisjulkaisuja, aivojumppaa ristikoiden harrastajille, mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, vinkkejä kesägarderobin päivitykseen ja hyvinvointiin, herkullisia ruoka- ja leivontaohjeita, inspiraatiota kodinsisustukseen ja puutarhan päivitykseen, suloisia käsityö- ja neulontaohjeita, retki- ja lomakohteita, autoja ja veneitä sekä paljon muuta. Sanomalehdet kertovat ajankohtaisista asioista niin kotimaassa kuin maailmalla. Perheen pienimpien kesäpäiviä voi ilahduttaa erilaisilla puuha- ja lastenlehdillä, hupihetkiä Aku Ankan taskukirjojen parissa unohtamatta.

Keräilijöiden iloksi hyllyyn tulee uutuuksia tasaiseen tahtiin. Kesäkuussa Pokémon Scarlet & Violet Paldea Evolved ja heinäkuussa Dragon Ball Universal manga -keräilykortit. Kesällä pelattavat naisten futiksen MM-kisat pitävät kaikki jalkapallo-aiheiset keräilytuotteet pinnalla.

Kesäpäivän kruunaavat totta kai lukuhetket pokkareiden parissa. Pokkarihyllystä löytyy monipuolinen valikoima jännitystä, romantiikkaa ja kiinnostavia elämänkertoja.

 

Pokémon Scarlet & Violet ikkunaesillepano Turun Akateemisessa Kirjakaupassa.