Haemme sinua kehittämisorientoitunut controller

Viimeisimmät artikkelit

Lehtipiste Oy on valtakunnallinen lehtien, kirjojen ja keräilytuotteiden irtonumeromarkkinoilla toimiva jakelu- ja markkinointiyhtiö. Lehtipisteen kuljetus- ja jakelukanava kattaa noin 4000 myyntipistettä. Lehtipisteen alla toimii Pakettipiste -brändi, joka on erikoistunut räätälöityihin, aikataulukriittisiin kuljetuspalveluihin sekä kuluttajien palvelemiseen pakettiautomaattiverkoston avulla. Lehtipiste-konserniin kuuluvat lisäksi kortti- ja lahjatuotemarkkinalla toimivat Suomen Korttipiste Oy ja Putinki Oy sekä laadukkaiden taidetarvikkeiden tukkuliike Hanart Oy. Meitä Lehtipiste-konserniin kuuluvia on kaiken kaikkeaan noin kaksisataa ja toimipisteemme sijaitsevat Vantaan Koivuvaarassa, Jyväskylässä, Helsingin Hämeentiellä ja Järvenpäässä.

 

Haemme sinua kehittämisorientoitunut

CONTROLLER

Tehtävä koostuu monipuolisesta johdon raportoinnista sisältäen analyyseja, ennusteita, taloudellisia selvityksiä, suunnittelua ja seurantaa. Teet säännöllistä kuukausi- ja vuositason raportointia, osallistut ennuste- ja budjetointiprosesseihin sekä tuotat erilaisia ad hoc –laskelmia liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Osallistut raportoinnin kehittämiseen ja erilaisten kehityshankkeiden läpivientiin.  Sisäinen yhteistyöverkostosi koostuu mm. Lehtiliiketoiminnan ja Kuljetuspalvelu- ja pakettiautomaattiliiketoimintojen tiimeistä, joiden toimintaan annat aktiivisesti talouden näkökulmaa sekä IT-ammattilaisistamme ja talouden palvelukeskuksen kumppaneista.   Olet osa taloustiimiä ja raportoit Group Controllerille. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan roolin kehittymiseen omien kykyjesi ja ammatillisen kunnianhimosi mukaan.

Olet liiketoimintalähtöinen, analyyttinen ja oivaltava. Hahmotat hyvin kokonaisuudet ja erotat olennaisen. Sinut tunnetaan aloitekykyisenä, pitkäjänteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevänä sekä aikaansaavana raportoinnin ammattilaisena. Osaat hyödyntää monipuolisesti tietojärjestelmiä ja sinulla on kyky hallita suuriakin tietomassoja ja tuottaa selkeitä ja ymmärrettäviä yhteenvetoja ja analyyseja. Arvostamme kykyä ja halua jatkuvaan kehittämiseen ja prosessien parantamiseen.

Soveltuva työkokemus ja korkeakoulututkinto antavat hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle.

Kehittymismahdollisuuksien ja säännöllisen kuukausipalkan lisäksi tarjoamme sinulle joukon hyväksi tunnustettuja henkilöstöetuja, ammattimaiset työkaverit sekä vastuullisen työnantajan. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla, mutta voit hyödyntää myös etätyömahdollisuutta ja muita toimipisteitämme.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti lähettämällä palkkatoiveesi sisältävä hakemus ja cv alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 21.12.2023. Lisätietoja antaa CFO Nina Pyyhtiä, [email protected] tai p. 040 523 4046, varmimmin 8. ja 15.12. klo 15.-16.00

Hae paikkaa tästä linkistä.