Ekopaketointi näkyy Korttipisteen joulun esillepanoissa

Viimeisimmät artikkelit

Ekologisuus ja vastuullisuus näkyy Korttipisteen tuotteissa monin eri tavoin.

Joulu on paketointituotteiden myynnin sesonkia ja Korttipisteen ekologisen paketoinnin valikoimasta löytyy lahjakasseja, lahjapapereita ja erilaisia lahjanauhoja, joilla paketoiminen sujuu ympäristöystävällisesti ja kestävästi. Ympäristöystävälliset paketointituotteet valmistetaan ekologisista tai kierrätetyistä materiaaleista ja tuotteen pystyy vastuullisesti kierrättämään.

Kuluttajien kiinnostus ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kohtaan on myös paketoinnissa kasvanut ja Korttipisteellä pyritään jatkuvasti kehittämään ekologisempia vaihtoehtoja koko tuotevalikoimaan. Ekopaketoinnin uutuutena on ruohopaperista valmistetut lahjakassit, jotka tehdään Euroopassa. Kassien materiaali on valmistettu ruohon ja puukuidun yhdistelmästä. Tämä ympäristöystävällisempi materiaali vaatii paljon vähemmän vettä, energiaa ja kemikaaleja kuin perinteinen pelkästä puukuidusta valmistettu paperi. Kaiken lisäksi se on kompostoituva.

Kaikki ekopaketoinnin pakkauksemme ovat joko muovittomia tai pakkaukset on valmistettu kierrätysmuovista. Pienillä muutoksilla syntyy kauniita ja samalla ympäristöystävällisiä lahjapaketteja.