Joulun odotusta

Viimeisimmät artikkelit

Vuosi 2023 lähenee vääjäämättä ja vauhdilla loppuaan. Meillä Lehtipisteellä joulu tarkoittaa vuoden kiireisimpiä aikoja monella eri saralla. Onhan tämä se aika vuodesta kun suomalaiset kirjoittavat läheisilleen joulukortteja, tilaavat verkosta paketteja, käärivät niitä joulupakettiin, askartelevat joulukoristeita kunnes lopulta kaiken kiireen keskellä rauhoittuvat hyvän lehden tai pokkarin ääreen.

Kortti- ja lahjatarvikeyhtiömme Suomen Korttipiste Oy ja Putinki Oy elävät totutusti vuoden kovinta sesonkiaan. Karton, Paletin ja Putingin jouluvalikoimissa näkyy jälleen vahvasti muun muassa kotimaisten taiteilijoiden kädenjälki sekä perinteinen ja kattava hyväntekeväisyysyhteistyömme. Erityisen ylpeitä olemme Hyvän Mielen Joulukortti -kampanjastamme. Kirjoituspisteitä oli tänä vuonna yli 400 ja hyvää mieltä jaetaan lähes 100 000 joulukortin verran.

Pakettipisteen kiireisin sesonki puolestaan alkoi jo Black Fridaysta. Automaattiverkostomme kattaa jo lähes 700 lokaatiota ja paketteja on jaettu jo noin 4,5 miljoonaa kuluneen vuoden aikana. Erityisen ilahduttavaa on että Pakettipisteen vastuullisuusohjelma etenee myös vauhdilla, lähetyksiä jaetaan sähköautoilla jo Helsingin keskustassa ja pääkaupunkiseudun alueella, Joensuussa, Lappeenrannassa, Tampereella sekä Turussa.

Printti on pitänyt tänäkin vuonna pintansa muuttuvassa maailmassa. Sodan uutisointi on yhä pinnalla ja kiinnostaa kuluttajia. Lukuisat kustantajien uutuustuotteet ovat pitäneet lehtihyllyt eläväisinä ja monipuolisina. Erityisesti juuri nyt kauppojen hyllyt ovat täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia joulunumeroita, tuoden jouluiloa lukuisiin hetkiin.

Yleisen talouden epävarmuuden keskellä joulukaupan ennustaminen tuntuu olevan haasteellista tänäkin vuonna. Me olemme jatkaneet investoimista kasvuun näinäkin aikoina ja olemme tänä päivänä monialaisempi ja tarjoamamme monipuolisempi kuin koskaan. Loppukesästä uutisoimme konsernimme uusimmasta tulokkaasta, Hanart Oy:n yritysostosta. Johtavana taide- ja askartelutarvikkeiden tukkurina Hanart monipuolistaa konsernimme tarjontaa kaupan ja kuluttajien suuntaan entisestään.

Näinä päivinä sesongin viimeisetkin joulukortit ja lahjakääreet ovat löytäneet tiensä kuluttajien käsiin, ja kiireiden rauhoittuessa toivotankin kaikille oikein hyvää joulun aikaa sekä odotan menestyksekästä yhteistyötä 2024!

 

Janne Mansukoski
toimitusjohtaja
Lehtipiste